Lunes 22/04/2024
Unió Musical de Planes 150 fent música

Ignacio Sanjuan Rodrigo

IGANCIO SANJUÁN RODRIGO (Muro 1975)

Estudia l'especialitat de Trombó a l ́Escola de Música de la Unió Musical de Muro, i als

Conservatoris de Denia, Alacant i Castelló de la Plana, on obté els Premis Extraordinaris dels graus Elemental, Mitjà i Superior respectivament.

Ha segut docent en l'especialitat de trombó en els Conservatoris de Sagunt i Superior de Castelló de la Plana, i en les escoles de música de Puçol, Unió Musical Contestana, Unió Musical de l ́Orxa i Unió Musical de la Vall d'Ebo.

L'any 2002 entra per opoció al cos de professors i arts escèniques de la Generalitat Valenciana, estiguen destinat als conservatoris d'ontinyent, Carcaixent i Elda, lloc que ocupa en l'actualitat destinació definitiva siguent el cap d'estudis del mateix.

En Gener de 2007 es fa càrrec de la direcció de la Unió Musical de Planes fins el 2013 i a partir del 2010 dirigeix la banda jove de la mateixa societat fins l'actualitat.

En Maig de 2016, obté la llincenciatura en direcció de bandes per la Royal School de Londres.
Ha estudiat direcció de banda amb Ferrer Ferran en l'academia Allegro de València, a banda de cursos de direcció musical amb els professors Enrique Garcia Asensio, Manuel Mondejar Criado i Rafa Sanz Espert.